Ασύρματα ακουστικά με βάση φόρτισης TWS M7

881209

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο 1-3 ημέρες

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

18,00 €

Τα ασύρματα ακουστικά TWS m7 με μαγνητική φόρτιση, είναι το μοντέλο επόμενης γενιάς με εξαιρετικό σχεδιασμό και εξαιρετικό ήχο υψηλής ποιότητας. Τα καλύτερα ακουστικά TOUCH με υπέροχο ήχο και ισχυρή μπαταρία και δυνατότητα γρήγορης ασύρματης φόρτισης!
Εξαιρετική ποιότητα ήχου, όταν μιλάτε στο τηλέφωνο, ο ήχος πηγαίνει και στα δύο ακουστικά, την έκδοση 5.0 Bluetooth (υψηλότερη ταχύτητα μετάδοσης ήχου και καθαρότητα ήχου), μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας! Αν θέλετε φθηνά ακουστικά υψηλής ποιότητας, αυτό το μοντέλο θα σας ευχαριστήσει
Η φόρτιση της μπαταρίας παρέχει τη δυνατότητα να ακούτε μουσική συνεχώς για δύο έως τρεις ώρες. Εάν βρίσκεστε μακριά από την πρίζα, η θήκη φόρτισης θα δώσει επιπλέον 10 ώρες χρόνου. Δείκτες φόρτισης και ειδοποίησης.
Έξυπνη θήκη – όταν ανοίγετε το καπάκι, τα ακουστικά ενεργοποιούνται αυτόματα και συνδέονται αμέσως, αφού τα τοποθετήσετε στη θήκη τους και κλείσετε το καπάκι, τα ακουστικά απενεργοποιούνται και ξεκινά η φόρτιση.
Υποστήριξη για όλα τα κινητά τηλέφωνα Bluetooth
Δυνατότητα σύνδεσης σε tablet ή φορητό υπολογιστή για να παρακολουθείτε ταινίες ή να ακούτε μουσική
Κομψό μοντέρνο σχεδιασμό
Ασύρματη θήκη φόρτισης με μαγνήτη.

1. Βάρος προϊόντος : 4-5g (ένα ακουστικό).
2. Χρόνος λειτουργίας: έως 3 ώρες.
3. Χρόνος αναμονής: έως 100 / ώρα
4. Χρόνος φόρτισης: 40 λεπτά.
5. Χωρητικότητα μπαταρίας ενός ακουστικού: 35 mAh.
6. Φορτιστής: 350 mAh.
7. Ασύρματη απόσταση: 10 μέτρα
8. Συμβατά κινητά τηλέφωνα: Τα ακουστικά είναι συμβατά με Android, IOS, Microsoft κ.λπ., 100% κινητά τηλέφωνα Bluetooth.

Η επιλογή χρωμάτων γίνεται με βάση τη διαθεσιμότητα/ εφόσον επιθυμείτε συγκεκριμένο χρώμα παρακαλώ ενημερώστε μας στα σχόλια της παραγγελίας σας!

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: