ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ Μεγαλύτερη προβολή

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

DM 207

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο 1-3 ημέρες

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

64,00 €

Θέλετε να κλέβετε όλες τις εντυπώσεις με τα περιποιημένα σας άκρα; Μήπως η περιποίηση των νυχιών σας κοστίζει πολύ ακριβά; Έχετε δοκιμάσει πολλές συσκευές αλλά τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά; Ο Επαγγελματικός τροχός μανικιούρ-πεντικιούρ – Nail polisher DM-207 έφτασε για να αλλάξει όσα γνωρίζετε για την περιποίηση των νυχιών.  

Η ταχύτητα λειτουργίας του είναι εξαιρετικά υψηλή, αφού αγγίζει τις 25.000 στροφές ανά λεπτό. Η κασετίνα που περιέχεται περιλαμβάνει 12 φρέζες και τροχολιθάκια για να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες. Είναι κατάλληλος για δεξιόστροφη και αριστερόστροφη χρήση, αφού διαθέτει διακόπτη με εμπρόσθια και αντίστροφη κατεύθυνση. Η λειτουργία του είναι αθόρυβη με πολύ ελαφριές δονήσεις για άνετο χειρισμό, ενώ το ειδικό πεντάλ σας λύνει τα χέρια, αφού σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε την ταχύτητα με το πόδι σας. Το καλώδιο είναι εύκαμπτο και υπάρχει ειδική βάση για το στυλό. Επιπλέον, η εύκολη αλλαγή εξαρτημάτων θα σας απαλλάξει από περιττές έγνοιες.Το μικρό, πρακτικό μέγεθος και η εργονομική, ελαφριά λαβή Twist-Lock καθιστά τη χρήση του άνετη και εύκολη. 

Ιδανική για προσωπική και επαγγελματική χρήση.

Με μία συσκευή πλέον μπορείτε να πραγματοποιήσετε σκάλισμα, λείανση, διαμόρφωση σχήματος των νυχιών σας. Μαγνητίστε όλα τα βλέμματα με τα εντυπωσιακά σας άκρα!

Η συσκευασία περιλαμβάνει: 

Τροχό νυχιών 

Βάση ελέγχου λειτουργίας 

Βάση στήριξης

Πεντάλ ποδιού

Καλώδιο τροφοδοσίας 

6 φρέζες 

6 τροχολιθάκια 

Εγχειρίδιο οδηγιών

Τεχνικά χαρακτηριστικά: 

Ισχύς: 30W

Τάση: 220V 50/60Hz

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: