Συχνές Ερωτήσεις

Στο SmartFactor.gr η πολιτική μας είναι να παραδίδουμε τις παραγγελίες το συντομότερο δυνατόν. 

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο SmartFactor.gr , τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 12:00πμ, με την προϋπόθεση να είναι το προϊόν διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα σε 1-2 εργάσιμες από την παραλαβή τους στο κατάστημά μας.

Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός.

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ισχύουν για οποιοδήποτε τρόπο παράδοσης / παραλαβής έχετε επιλέξει.

Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία αποστέλλεται όταν όλα τα προϊόντα, που περιλαμβάνονται σε αυτήν, είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο, επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο 2311293080 δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας.

Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 10.00 - 19.00. Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες και τις ημέρες που η κεντρική αποθήκη είναι κλειστή για λόγους απογραφής. Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Όταν τα προϊόντα αναφέρουν ''διαθέσιμα'', ισχύει ο χρόνος παράδοσης που αναγράφεται στην παρένθεση.

To SmartFactor.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση, που ο προμηθευτής έχει αλλάξει το απόθεμα του χωρίς καμία ειδοποίηση προς την εταιρία μας.

Το SmartFactor.gr ακολουθεί στρατηγική χαμηλού κόστους σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κατά συνέπεια έχει πετύχει προνομιακές τιμές στα μεταφορικά. Λεπτομερέστερα: Με οποιαδήποτε αγορά προϊόντος τα έξοδα θα είναι μόλις 3,00 €.

Οι ημέρες παράδοσης είναι Δευτέρα μέ Παρασκευή 09:00-17:00.
Θα πρέπει να προηγηθεί ενημέρωσή μας ώστε να ενημερώσουμε με τη σειρά μας την εταιρεία courier.

Οι παραγγελίες σας στο SmartFactor.gr μπορούν να εξοφληθούν με τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους.

 

1. Με αντικαταβολή

 

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με μετρητά στον courier, κατά την παραλαβή της.

 

Βάσει του νόμου 4446/22-12-2016, το μέγιστο ποσό αντικαταβολής είναι τα €500.

 

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό, που αντιστοιχεί στην παραγγελία (ή στις παραγγελίες) σας, στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό του SmartFactor.gr είτε πηγαίνοντας στην τράπεζα, είτε μέσω Web Banking. Μην ξεχάσετε να συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό των εξόδων αποστολής.

 

Τα εμπορεύματα θα αποστέλλονται εφόσον πρώτα έχει κατατεθεί το ανάλογο ποσό της παραγγελίας και επιβεβαιωθεί από τον αρμόδιο υπάλληλο του SmartFactor.gr

 

 

 

Τράπεζα Eurobank

 

ΙΒΑΝ: GR80 0260 3260 0001 8020 0597 024 

 

Αριθμός Λογαριασμού: 0026 0326 18 0200 597024

 

  

 

3. Με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες

 Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των VisaMasterCardMaestroAmericanExpressDinersεπί του συνολικού ποσού χωρίς επιβάρυνση.

To SmartFactor.gr δυστυχώς δεν μπορεί να εκτελέσει πληρωμές με δόσεις.