Λάμπα LED με τροφοδοσία από μπαταρία 12V

ενεργειακή λάμπα LED έκτακτης ανάγκης με τροφοδοσία ανόδου-καθόδου από μπαταρία - 12V ενεργειακής κλάσης A σου είναι απαραίτητη σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όπου χρειάζεσαι άμεσα φωτισμό!

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο 1-3 ημέρες

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

3,70 €

H ενεργειακή λάμπα LED έκτακτης ανάγκης με τροφοδοσία ανόδου-καθόδου από μπαταρία - 12V ενεργειακής κλάσης A σου είναι απαραίτητη σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όπου χρειάζεσαι άμεσα φωτισμό!

  • ενεργειακή λάμπα LED έκτακτης ανάγκης με τροφοδοσία ανόδου-καθόδου από μπαταρία - 12V ενεργειακής κλάσης A είναι ιδανική για κάμπιγνκ, φωτισμό έκτακτης ανάγκης ή οπουδήποτε αλλού εσείς χρειάζεστε! Φιλική προς το περιβάλλον, διαρκεί 40 φορές περισσότερο από τις κοινές λάμπες! Ανθεκτική ενώ το εξωτερικό της περίβλημα είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει το ενδεχόμενο υπερθέρμανσης!
  • Περιλαμβάνει 2 μεταλλικές τσιμπίδες (μια με κόκκινη και μια με μαύρη λαβή) οι οποίες είναι απαραίτητες για την τροφοδοσία της. Απλά συνδέετε την τσιμπίδα με την κόκκινη λαβή στην άνοδο της μπαταρίας ενώ την τσιμπίδα με τη μαύρη λαβή στην κάθοδό της (δεν περιλαμβάνεται η μπαταρία).


Χαρακτηριστικά:

Ισχύς: 12W 
Τάση: 12V 
Φωτεινότητα: 900 lumens
Χρώμα εκπομπής: θερμό λευκό   
Ενέργεια που εξοικονομείτε: έως 80%

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: